Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget ställe som hemma

för här kan jag alltid vara mig själv
Här kan jag alltid slappna av och bara ta det lugnt
Hur tryggt som helst
Förvisso så har jag en drottning och en ung prinsessa här hemma
som jag älskar
Men om dom är det så måste jag väl ändå vara kung den som ska se till
att försvara dem
Den som inte tillåter att det inte händer dem något ont

Borta bra men hemma bäst
Så det finns inget ställe som hemma
Så det är hemma som jag trivs allra mest
Men självklart
Ibland så händer det att vi bjuder in goda vänner på lite mat och kanske på ett glas vin
eller kanske en kall öl
då vi pratar och umgås lite och håller lite fest
Hur mysigt som helst

Det finns inget ställe som hemma ………..

Ken Cassel
3/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-03 14:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Det känns i texten som du
är väldigt hemkär
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel