Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förbättrad repris


Tack och adjö!!!

Jag hoppas att ni vill komma ihåg mig för den fina människa som jag är
Den som håller kärleken kär
För nu är det dags för mig att säga adjö till er allihopa och försvinna för gott
Och jag hoppas att ni tyckte om allt det som jag kunde ge till er
med både glädje och sorg
då jag fick er alla att skratta eller gråta helt öppet
på alla gator och torg

Försök att minnas mig för den som jag var
Den som ville ge er allt det där som ni alla ville ha
Och det på både gott och ont
Men nu är det dags för mig att ta farväl
och flyga iväg till en plats där jag kan få lugn och ro
där jag tror att änglarna bor
Det har varit kul att få träffa på er och vara med er allihopa för den tid som kommit och gått
för med er alla vet jag att det var lycka på min lott
Men nu måste jag tyvärr gå
Hej då!

Ken Cassel
17/11-06.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-03 14:52



Bookmark and Share


  Lotti
inte så långt hoppas jag :-)
2009-02-03

  kärleks ängel
du måste stanna kvar så jag kan läsa fortsättning på ditt innersta liv!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel