Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en människa som älskar djur

Visst tyckte jag om att gå på Skansen när jag var liten men jag tyckte aldrig om att se att djuren var inlåsta i en bur
Och det gör jag än idag
Jag tycker faktiskt att de gör sig bäst hemma där de får vara fria
av sin natur
Att vara inlåst i en bur gör ju inte heller den endaste människa glad
så varför skall djuren känna någonting annat
Så släpp alla djuren fria där de hör hemma
Förlåt mig
Nu måste jag ha glömt bort att vi människor finns tydligen överallt på vår jord och ger dem ett helvete
Vilken otur
Vilket dilemma

Jag är en människa som älskar djur …..

Ken Cassel
3/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-03 15:33



Bookmark and Share


  Lotti
ja du vem fasiken vill vara inlåst? jag hatar det i varje fall....
låt vättern vara mitt badkar och himlen mitt tak men lås inga dörrar för mig och mina vänner
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel