och mitt i vindsröjningen hos Åke Holmberg virvlade en pappersbit fram, lite gulnad och tummad men annars oanfrätt av tidens tand och alltjämt med den anslående rubriken kvar:
Hurusom man tillbörligen anrättar en hetväggIngredienser: - nygräddad fullvuxen hetvägg av Ture Sventonklass Beredning: 1. Nedlägg semlan försiktigt i tallriken. 4. När mandelmassan frilagts, vänd skeden rätt och avlägsna lejonparten av massan (85-90 procent är optimalt) samt kasta eller bortskänk denna. 5. Värm mjölken i kastrullen. 8. Sätt med semmelförväntan tillbaka kastrullen på spisen, med mjölkslatt på botten.
Fri vers
av
Göran P Rödholm
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer Publicerad 2009-02-03 16:50
|
Nästa text
Föregående Göran P Rödholm |