Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är död, och jag är nöjd.

För varje slag som träffat laglösa själar
För varje tår som någonsin fallit för dig
För varje gång du målat sanningen,

är dagar då jag kommer spilla min tid på att hata dig.

Du fyller mig med mörker,
ett mörker jag känner igen,
identifierar mig med från och till.
Ett mörker jag hatar eftersom
jag vet att det är du som målat
min själ så sotigt svart.

Men nu är du död, och jag är nöjd.





Fri vers av Sophia B
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-03 17:40



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Usch..ja inte usch om din dikt..men usch.. jag kommer att tänka på någon jag kände en gång..dessa ord skulle jag kunnat tänka mig då..när han dog - så hemskt att säga men så sant..får gråten i bröstet..så mycket faller känslan över mig

En oerhört stark text min vän!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B