Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärliga mot varandra

 

och där satt du

och där satt jag

och luften mellan oss skrek

att nu går det inte längre

vi är två människor

inte en

jag är vacker

du är ful

(eller var det tvärtom)

 

och så försvann du

med ditt sprakande kaos i koppel

jag satt kvar

 

och jag överlevde




Fri vers av linneajehn
Läst 592 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-03 18:01



Bookmark and Share


    delfinkvintett
vackert.
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn