Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historia

 

Jag brukade känna mig glad. Inte alltid vem gör det? men ofta och oftast.

Men nu gör jag det inte längre, då är det något som är fel




Övriga genrer av pyre
Läst 275 gånger
Publicerad 2009-02-03 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre