Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots trotset...


De som skriver
direkt
ur

sin smärta

kan man inte annat
än

högakta

Trots taggiga
attribut

och trots
trotset

och de synliga knogjärnen
på såriga
händer




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-04 00:03



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Jag håller med.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP