Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel målsättning



Man stör sej faktiskt på
Dessa sk djurräddare
Som hämtar katter och hundar
Sjuka och eländiga som

De sedan lägger ner hur mycket tid
Och pengar som helst
För att rädda
Samtidigt som människor
Dör

Av svält
Av brist på medikamenter

Och kanske brist på mänsklighet
Bl a för att det ”ödslas” på annat




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 00:15



Bookmark and Share


  peter markurth
tänkvärt,mäniskor dör som flugor !nu..

denna är till er altruister..
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO