Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek, saknad, tankar

 ord




gör mig hel

 

 

 

jag är så trasig
bitarna bara
föll isär
jag vet inte längre
vem jag är

hjälp mig
ta min hand
visa mig
kärlekens paradis
i din famn

mitt hjärta
vill så mycket
men självförtoendet
gick till intet

gör mig hel igen

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 649 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-04 05:43



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vilken kärlek
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP