Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett brustet hjärta

känner jag ingenting annat än smärta
för det gör så ont
Så automatiskt går jag undan, håller mig undan
Vill inte träffa på någon så länge som jag känner denna sorg
Så där sitter jag nu ensam i ett hörn för mig själv i tystnad och får inte fram en endaste ton
förutom en och annan snörvlande tår
Och där lär jag sitta och fundera ända tills jag har hunnit slicka rent
mitt hjärtesår
Ända tills jag kommer på att förlorar jag en så står mig tusen åter
Så det är när jag kommer på det som jag slutar och gråter
och tittar fram igen
Tittar fram och åter ler emot solen

Med ett brustet hjärta ………..

Ken Cassel
4/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-04 12:45



Bookmark and Share


    tramp
livets upp och nergångar välbeskrivet...men varje moln kantas av en silverrand !
2009-02-04

  kärleks ängel
om man inte skulle reflektera skulle du inte känna smärta
2009-02-04

    Maria Malm
Ibland behöver man stunder av stillhet, för reflektion.
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel