Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ellen show

Ellen är en flata
Men det bryr jag mig inte så mycket om för jag tycker hon är så vacker
så henne kan man bara inte hata
Så jordnära
Så trots att jag inte känner henne närmare än på film och tv så kan jag ändå se hennes gloria
hennes karma
Och efter att hört hennes prestation som rösten, den där förvirrade rösten i filmen Hitta Nemo
så håller jag henne varmt om hjärtat
Så henne håller jag som en av dom där kära
En mycket älskvärd person
Så go go go för Ellen trots att jag aldrig kommer få chansen att få göra henne
på smällen
*fniss*

Ken Cassel
4/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel