Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara inte för mig finns din värme fast du inte är där

mina fingrar ropar efter dig,

de hänger där mitt i luften och väntar på att du ska fånga dem

 

men du möter dem inte,

du låter dem falla i mörkret

 

fångar

dem

inte

 




Fri vers av linneajehn
Läst 410 gånger
Publicerad 2009-02-04 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn