Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som om jag har fått myror i brallan


När jag får syn på henne så tänder det till
Det är som om jag har fått myror i brallan för jag kan inte stå still
Hoppar fram och tillbaka som en groda
Om hon får syn på mig då kommer hon att förstå att jag tycker att hon är
vacker som få
för där står jag hoppar och vet inte vart jag ska titta
eller gå
Tycker att hon är så fin så

När jag får syn på henne så tänder det till
Om jag märker att hon märker mig går jag genast fram och frågar
om hon vill
Om hon vill dansa med mig
Jag säger
Jag är en ensam själ som behöver en tjej som dig
Och den tjejen är du
Om du vill dansa med mig så kan jag garantera att vi kommer att skratta åt varann
och bara ha det kul
För det sista som jag tycker är att du är ful

När jag får syn på henne så tänder det till
Det är som om jag har fått myror i brallan så det är bäst att jag rättar till byxorna lite
så att hon inte tror att jag står där och drar en tralla …

Ken Cassel
4/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 13:49



Bookmark and Share


  kärleks ängel
oskyldigt gullig!
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel