Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en jordmänniska

Trycker på gasen för att få upp farten för att komma upp i luften
När jag trycker på gasen vill jag visa alla
att jag är en tuff en
En som sitter i en raket som efter starten är på väg till en annan planet
Med ljusets fart är jag snart en rymdatlet
En som tror
En som tror att han kan hitta liv någon annanstans
Så nu när jag är ute och flyger och far ute i kosmos hoppas jag hitta på
en öde strand
eftersom jag har hört att det ska finns lika många planeter ute i kosmos
som en av jordens stränder
Lika mycket planeter som det finns sand
Vad har jag att förlora?
Ge mig bara en chans så kommer jag att landa denna raket
på en öde vit strand
Kanske jag kommer att möta på nytt liv
Om jag gör det så kommer jag genast att skaka hand med dem
som jag möter

Hej
Jag är en jordmänniska ……

Ken Cassel
4/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-04 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel