Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagpåse



En fru
Är nån som man slår
Och skriker åt
Sa pojken…

För där han bodde
Så var det så….
(Fy fan)




Fri vers av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO