Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"HELA SVERIGE behöver inte LEVA"


Glesbygdsproblem

Glesbygden
Hälften av landet
Har 2% av befolkningen

Usch säger stadsbon…
Så onödigt, ska dom ha
Samhällsfunktioner?

Undrar dock vad stadsbon säger
När det är 20 mil till posten
15 mil till macken
och 10 mil till affärn

Ja då på sommarn alltså
När… ”dom ska ha semester”




Fri vers av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 00:16



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Bra reflektion! (Fast det där med 20 mil till posten... den finns ju inte längre...)
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO