Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen så borde jag ha gått min väg redan för längesen

när jag märkte att hon var elak emot mig
För hon var både beräknande och elak mot mig
min älsklingstjej
Varför förstod jag inte
Jag som alltid har gett henne all min kärlek
Men på henne verkar det nu som om allting bara var en lek

Varför kan hon inte förstå att allt som jag gav henne var min sanning
Jag är inte den som är ute och leker med känslor
För jag vet hur ont det gör
Att bli illa behandlad för ens kärlek kan göra så ont så att det känns inom en som liten bit av en dör
av ens själ

Egentligen så borde jag ha gått min väg redan för längesen ….

Ken Cassel
4/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 654 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-04 15:24



Bookmark and Share


  Federico Romano
Vi måste förstå
& det kan vi inte
att fly innan är en dröm..
2013-07-29

  Eva Langrath VIP
Insiktsfullt skriver du om detta svåra, att förstå när man skall släppa taget. För en skärva kärlek stannar vi kvar.

Eva
2009-02-08

  anita VIP
Igentligen skulle jag ha gått förlängesen, varför blir man kvar och blir slagen?
2009-02-04

  kärleks ängel
"Egentligen så borde jag ha gått min väg redan för längesen"
varför utsätter vi oss för smärta
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel