Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte mer än en människa

Jag har känslor precis som dig sen spelar det ingen roll
om du är en kille eller en tjej
Känslor kommer och går
Känslor inom en sätter sina spår
Ibland så skrattar jag
Ibland så gråter jag
I vilket fall som helst så behöver jag bara titta på mig själv i spegeln
för att se hur jag mår

Jag är inte mer än en människa …..

Ken Cassel¨
4/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel