Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg lilla fågel flyg

Flyg lilla fågel flyg,
du lilla fågel, sprid dina vingar och flyg din väg,
för här är ingen bra plats för någon att vara på,
använd din gåva och flyg, bort från allt, det onda det dåliga,
så flyg lilla fågel flyg,
för att en lider är bättre än två.




Fri vers av FridaF
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF