Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormvarning

"Du gör det så lätt för mig";
en illa dold stormvarning
med en hand på bältesspännet
och den andra i mitt hår

och ja, jag gör det lätt för dig,
lätt att brista i omdöme,
lätt att glömma hennes namn,
för det är så jag får det jag vill ha:

om du inte förtjänar det;
smutsa ner det,
om du inte kan erövra det;
förstör det.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 22:08



Bookmark and Share


  Kathrina
du skriver rått om livet, nästan brutalt. Dikterna skrivs så sanningsenligt det kan bli. suveränt!
2009-03-01

    Ling
Håller med förgående talare. Det är precis så. Sparar dig som vän så du inte försvinner här i mängden.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside