Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristande på flera håll


När strängen brister
När inte den orkade mer
När snöret går av
När allt ramlar ner
När isen brister
Eller marken spricker


Allt har sin gräns
Men man vet inte innan
Så också för honom
När all kraft, försvinna
Så fanns de ingen kvar
Att resa sej igen

Säg finns de nån som vill
Hjälpa honom…
?
?
?
Nehe, inte det….

(men måste ni sparka då era jävlar?)




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO