Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 maj


Han träffade henne
Hon hette Maj
Eftersom hon var hans första
Så kallade han henne för första Maj

Och hette Frida i andra namn
Och han var arbetare
Så hon blev hans första maj
Arbetarens frida

Han bad henne tatuera in hans namn
Som en slags demonstration….




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger
Publicerad 2009-02-06 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO