Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kommer att förbli historia,svaga minnen och ärr,men vägen dit är lång för mig./Din


Bye bye beautiful

Det som en gång fanns,
bränner i mitt inre,
det som fanns var Du...
Det som fanns innan dig var mina drömmar som
sattes åt sidan,det blev våra drömmar men förändrade.
Svårt att se ett lyckligt slut när man älskar nån.
Alla minnen och alla ord ekar i mitt inre.
Får de inte att försvinna,
kan någon dämpa dem åtmindstånen?

Fruktansvärt,det ordet har fått sin innebörd nu,
det är precis så det känns.
Värt att frukta,ja det var tanken om att VI tog slut.
Nu är det inte längre en tanke utan min verklighet..
Dina läppar kommer aldrig mer möta mina.......





Övriga genrer av made in sweden
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 20:51



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Ett ärr är en ständig påminnelse.. vissa kan man aldrig glömma.. de sättersig och hur man än tror att man gått vidare så finns tankarna ständigt där!!
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden