Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt underbara kaos,min kärlek.....


Maktlös

Gå inte din väg,
ge inte upp...

Stanna med mig,
kämpa med mig,
för allt fint vi hade överväger.
För allt som finns kvar för oss,stanna...

Dina brister kan jag inte leva utan,inte just nu..
Lämna mig inte när jag behöver dig som mest.

Att du var min,var underbart...
Min verklighet,min värld höll du upp...

Hade rasat tidigare om du inte funnits,
nu rasar jag djupare om du försvinner...

Du gav mig styrka,mod och ork att ta mig igenom min vardag.
Nu när hopplösheten äger mig,tomheten äter mig inifrån
behöver jag den kärlek jag fick av dig.


Beslutet ligger hos dig nu älskling...




Fri vers av made in sweden
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-15 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden