Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg din väg

Väntade inte på domen,
orkade inte med ovisshet...

Släppte min fågel fri,
ångrar mig nu....

Men jag kan inte kämpa själv,
inte för oss...

Finns din kärlek kvar för mig så
kommer du igen...

Stå på dina ben,
ta hand om ditt,
lev,njut eller rent av sakna mig!




Fri vers av made in sweden
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 12:21



Bookmark and Share


  aol
bara så gripande text,
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden