Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte om jag orkar kämpa emot, men jag ska försöka.... Ska du in i mitt liv igen,så får du kämpa dig in...


Och jag som trodde att jag var stark

Förvirrad,
vad händer?

Jag känner en känsla,
sen kommer en annan..

Jag känner båda..
Båda så starkt,
min nya känsla för farbror mys,
och mina gamla för dig.

Farbror mys,
finns...
Finns som en vän,
fast även vi har fått ett avstånd..
Han finns i mitt hjärta
i form av längtan,
åtrå,lust och förälskelse..

Du,
du fanns för länge sedan,
i mitt liv,
som ett ljus,
du finns även nu,
in i mitt hjärta,
du har en stor plats...
Du finns även som minnen,
minnen så ljuva,
och minnen så hemska...

Du sårade mig.
Bedrog,ljög och försvann.
Orsakade mig ett kaos,
gav mig onda tankar,
krossade min värld...

Men ändå,
lät jag dig igen komma in,
för att krossa mig igen?

Jag som precis var i balans,
jag som började tänka klart,
jag som gav upp min förälskelse,
för att inte bli sårad igen...
Då släpper jag in dig igen???

Kvinna vakna igen!




Fri vers av made in sweden
Läst 283 gånger
Publicerad 2009-05-09 03:27



Bookmark and Share


  Annie_Dog
Känns som ett brev som inte är skrivet till mig.
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden