Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intensivt,underbart,vackert och kort..... Vilken mening var det med oss?


Avsked

Fick smaka på dig en sista gång....

Dina läppar så mjuka mot mina,din tunga rörandes min....
Dina händer på mig....kommer att sakna dem.

Fick känna dig i mig,en sista gång.....
Ha dig i min mun,en sista gång....

Höra dig förklara,
förstod lite men ändå inte...

Minns det!Sakna det!
Medans du står på dina egna ben och koncentrerar dig på ditt liv,
minns oss,minns slutet...

Varför ge upp nåt så vackert?
Mig?Du får det inte bättre min kära...

Något säger mig att det inte är sista gången,
men du får inget mer om du inte vill ha mig helt din.
Även om jag så dör av längtan efter din beröring,
så ger inte mig till dig förrän du är bara min.

Hellre utan än dela dig..

Dämpa min ångest,längtan o sorg kan jag göra,kan du?




Fri vers av made in sweden
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-19 12:36



Bookmark and Share


  aol
så stark berörande skrift
2010-01-20

  Gunnar Hilén VIP
starrrrrrrk ! sannnnnn ! nej det går inte att äta kakan och ha den kvar...
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden