Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på domen

Trots musiken som spelas så det enda ljudet som hörs är skriket i mitt inre...
Skriket efter dig.....
Total tystnad från dig,olidligt...
Ju mer jag skriker destå tystare är du...
Ju mer jag vill destå mindre ger du...

Kan du mena det du säger då?
Att du älskar mig....

Hur kan man älska någon som man inte vill höra,se eller vara med.

Ska förbli tyst,låta skriket i mitt inre bara höras för mig själv..
Medicinera bort saknaden av dig....

Fan ta dig för att du gör så här!
Fan ta din tystnad...
Fan ta dig!!!

Än en gång vandrar jag på denna led....
Med tårar och krossat inre...

Väntar på att tystnaden bryts,det känns som en evighet....
Bara säg om det är över,så enkelt...Bara tack och hejdå!

Låt mig inte lida mer min kära!






Fri vers av made in sweden
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-15 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden