Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KKF


Nu börjar konkursvalsen
KK ”förvaltaren” (jo han kallas så
Fast många är svindlare)
(de finns andra namn för sådant
svindlare är ett)

KKF kompisar får handla KK bon
Bara banken får sitt
Ingen uppföljning bedrivs
Ingen kontroll

En kkf är advokat och…
Vi har ju sett i vissa program på TV
Hur det verkar vara en bristvara
Med ärliga advokater

Så nu börjar stora stöld valsen
Med hjälp av lagen och
Tingsrätterna

Förlorande är andra som lämnat krediter
Alla är förlorare
Utom KONKURSFÖRVALTEREN
Hans ”vänner”
Och bankerna som ändå styr de mesta
Med sina inteckningar…




Fri vers av LassO
Läst 135 gånger
Publicerad 2009-02-05 21:50



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värd att läsa så att man förstår att bluffen råder så ta dig i akt om du inte är KK till förvaltaren själv
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO