Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppar nu

 

 

 

 

det känns som om att jag står
alldeles intill en brant kant
jag vill hoppa över till andra sidan
men jag vet inte om jag vågar
för det är en sådan lång väg ner
och det är läskigt
att hoppa med bungyjump med hjärtat

men att samla mod är svårt
och vetskapen
om att fallet kan vara hårdare än hårt
gör ingenting lättare

men jag måste
hjärtat vill ut
så jag hoppar
för dig
nu

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 744 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-05 02:40



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket bra diktat, (jag tolkar den dock på ett annat sätt än tidigare kommentar)
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP