Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tumult och snöfall

 

tumult och snöfall
möjligheters
yra

nu stillnar vindarna
ett landskap klarnar av

jag vandrar in i bilden
in
och bort




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-05 11:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så vackert, vintervadderat, bomullsbeskyddat.
2009-02-07

    Tea Alex
Jättefin!
2009-02-06

  Night Soul Woman
mmm . . . det är bra, att kunna vandra in och bort. Livsviktigt! Avgörande . . . Tack för en fin läsning! Underbart skrivet, en tänkvärd dikt!
2009-02-05

  Eva Langrath VIP
Oj, vilken rymd, resa i snöfall och inre resa hoppfull och avslut på samma gång.

Eva
2009-02-05

  Carola Zettergren
Nämen så underbart bra..tack, denna sparar jag!
2009-02-05

  Gunnar Norrman
Mycket visuell och tänkvärd dikt. Detta att kunna vandra ut genom fantasins dörr, och sedan tillbaka igen, är verkligen en fantastikt gåva!
2009-02-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här var vacker.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger