Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle ha tackat nej

till den där whiskyn som jag vart bjuden på igår
för idag på jobbet satte det sina spår
Har bara gått och känt mig krossad och mosad
Hur jobbigt som helst
Och jag som egentligen inte tycker om whisky
Ja, men så är det
Jag får skylla mig själv
Självförvållat
Måtte jag nu ta lärdom till nästa gång som någon vill bjuda mig på whisky
Då är det mycket bättre att jag håller mig till mina öl för då blir jag inte lika krossad så som jag har känt mig idag
Det vet jag
Men idag så blir det ingenting alls för nu ska jag gå och lägga mig i ett varmt bad för att sedan bara relaxa …..

Jag skulle ha tackat nej ……

Ken Cassel
5/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-05 14:52



Bookmark and Share


  kärleks ängel
det är mycket man skulle ha gjort, men...................du fick trevlig sällskap kanske
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel