Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig så.....

Jag kan inte njuta
inte glädjas
ty du mig fattas




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-08-31 12:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Bra skrivet i tre rader - där du fångar saknaden mycket starkt
2005-08-31

  Markattan
En känsla som väl känns igen sammanfattad på tre små och svidande rader.
2005-08-31

  Propella
Mmm välfångad känsla.
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell