Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No. 5

inåtvända ögon
förhäver sig, äcklas
spyr iris över djuret

smutsen, människans liknöjda bekvämlighet

vätskan rinner ner, faller som en klänning över det håriga benet, armen, den fetlagda magen, skär, fördriver, syr fast en slags yta som tränger undan de beiga lagren liv som målat honom osynlig mot fonden av brun verklighet

plastikoperation
elixir, litteratur

ljus i maniska cirklar

demonens förvridna linjer upplöses och jag
träder ur bilden, sanerad och fri.




Fri vers av Execution Boy
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-05 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy