Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nu...


Det är nu du måste vara vuxen
inte vänta tills i morgon eller till nästa dag
I varje sekund tar hon in vad du gör
det kan du vara säker på

Man får ingen andra chans
ingen tågtabell visar på att det kommer fler tåg
och dina val blir viktigare ju äldre hon blir

Ditt något bohemiska liv är förbi
men ett annat mycket viktigare har startat
nämligen hennes

fast genom henne blir ditt liv förädlat




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-05 19:35



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Klarsynt.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP