Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strukturerad


Plötsligt börjar jag lägga saker på sin rätta plats
vara snuskigt strukturerad
hinna saker i tid
inte säga vare sig för mycket eller för lite

Frågan är
om jag har fått feber
eller om jag
äntligen har utvecklats

troligtvis
handlar det hela om
något
helt annat ...

Som jag ännu inte
fattat




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 19:36



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Du är ju förälder, och för att vara en bra sådan krävs bland annat struktur och trygghet! Vilket du ger!
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP