Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i natten...


Jag gillar dikter med knorr
men inte svinaktiga dikter

inte dikter som vill såra
istället för att läka

Det handlar inte om poesi då
det handlar om hämnd

Sånt blir aldrig poesi för mig
ger mig aldrig gåshud

Vissa har en penna som bössa
men med alldeles för stor mynning

vad blir det då för träffbild
-en tia och en nolla på samma gång

likt en tsunami som drar med sig allt
utan tanke och utan ödmjukhet




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-06 22:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Tycker om den här,
den lyser ödmjukhet
2009-02-08

    Birgitta Wallgren
Gillar den här.
2009-02-07

  thyra
Vänlighet, kärlekens småmynt :)
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP