Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snökatt

som kattassar

faller snöflingorna på min trapp

Döljer spåren jag nyss gjorde


Vem kan ana att jag gått här


Virvlar med och

faller mjukt till din hand


Värm

rör mig

...snälla




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2009-02-05 20:13



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Gillar katter. Helt klart.
2009-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Du är säkert kattmjuk du också.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP