Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All kärlek har en tillfällig känsla av en motsats,hat,illvilja och ondska. Idag är jag ond...


Kan du resa dig ur ditt skit?!

Skulle det skada dig om
jag berättade om dina hemligheter...

Skulle du bli ledsen om
du såg mig med någon annan...

Skulle du må dåligt av att
se mig resa upp,sträcka på mig,
gå min väg dit drömmarna leder...

Skulle du avundas
att se mig lyckas...

Jag vill se dig lida,
som jag gjort.

Jag vill göra dig illa,
som du gjort mot mig..

Du är en misslyckad varelse,
sett lidandet i dina ögon,
känslan att inte härska över ditt liv,
gnagde inom dig...

Jag vet att du mår dåligt,
fast än du håller en stel falsk fasad.
Jag tycker samtidigt synd om dig
som jag njuter av tanken på ditt patetiska leverne.

Jag fanns där som en trygg famn,
som en stadig punkt du kunde återvända till
när din själ behövde ro.
När du behövde rymma ifrån dåligt sällskap
och dina beroenden...

Jag finns inte längre,
jag är borta,
inte tillgänglig,
nu när jag njuter av att se dig lida
så är jag på väg att resa mig!




Övriga genrer av made in sweden
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-05 20:44



Bookmark and Share


  Rockalex
Du är så full av klarhet och sanning
2009-02-10

  Dr Jimmy Johansson The 777
Stilistiskt stiftat,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden