Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag önskar att jag kunde skriva om hur mycket jag älskade dig. för det skulle betyda att jag vet hur man gör


när man älskar

 

hon träffade dig igår. hon sa det såg ut som om du krossat ett hjärta

 

sen lade hon sitt dockhuvud på sned

och skrattade,

 

som man gör när man vet

 

 

fick gratis te. hon känner visst nån i kassan

rörde runt med skeden. alldeles hel inuti

 

och kände värmen av drycken,

när den tog sig förbi hjärtat

och rann ner i benen

 

så som du

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aldrig

fick




Fri vers av Desert dust
Läst 817 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-05 22:19



Bookmark and Share


  Solstorm
hej du är bäst!!!
2009-02-13

  Eva Langrath VIP
Ord som rinner och faller talar och om längtan,

Eva
2009-02-07

  inutimonster
äckligt bra, faktiskt.
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust