Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just för stunden..




Jag blundar

 

Det är möjligt att jag
förskönar
hela situationen

men det är helt ok

för jag förskönar
till min fördel

 

bättre än inse
att det kanske inte
är
någonting

alls




Fri vers av Blodros
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-06 11:09



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
sköna små visdomsord du har
välformulerade-enkla
jag kan bara nicka och
inse-hålla med
tack
2009-03-14

  Marie Å
Fint skrivet
Att välja hur man vill se....
2009-02-07

  Blodros
Nä, det är lugnt, jag fuskar, jag kisar med ögonen = )
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros