Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets trappa

Vissa dagar så finns det ingen färg alls i mitt liv
Inte ens svart eller vit
Det är då som jag mår dåligt och tycker att hela livet bara är skit
Går bara omkring med dystra tankar
Gråa sådana

Men andra dagar skiner jag upp som en sol då jag tittar upp emot den blåa himmelen som speglar min själ
Idag mår jag hur bra som helst
Så måtte ingen idag ta ner mig på jorden igen
Måtte ingen idag ta mig ner ifrån molnen där jag nu svävar så fritt
med vinden
Så måtte ingen idag få förstöra min dag
och göra mig ledsen

Så det tycks som om jag går upp för en trappa som finns där men som man inte kan se
för det blotta ögat
Livets trappa …….

Ken Cassel
6/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 13:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och positivt skrivit
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel