Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wow Wow Wow

Vad vacker du är idag
Vilken vacker klänning du har så att bara få titta på dig
gör mig glad
För när jag tittar på dig kan jag se din utstrålning
Du lyser upp som en sol
Men titta här
Titta vad jag har köpt till dig
Prova den
( hon gör som jag säger)
När hon har satt på sig den så säger jag
Wow Wow Wow
Du är minst lika vacker i en kort, kort kjol, min lilla viol
Älskar dig
Det är dig som jag vill ha med mig på partyt idag
Förlåt
Jag menar ikväll ……

Ken Cassel
6/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel