Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta skriker efter lite kärlek

Mitt hjärta skriker efter lite smek och kel
Lite samhörighet
Där det är du och jag som leker med varann
Där det är du och jag som går hand i hand på en öde vit strand medan månen lyser ner på oss
där vi går fram i paradisets land
Där vi går vid vattenbrynet när du plötsligt kastar lite sand på mig
Det är då som jag skrattandes knuffar ner dig lite lätt i vattnet medan jag leendes säger till dig
Jag älskar dig …..

Mitt hjärta skriker efter lite kärlek …………

Ken Cassel
6/2-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 14:14



Bookmark and Share


  Domino
Fint skrivet...
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel