Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet rusar förbi,
likt ett jetplan.
Varför kan man inte stanna upp,
och bara njuta,
bara andas?
Tänka på allt,
gott som ont.
Utan att ha framtidens
osäkra tröskel framför sig.
Eller det förflutna,
gnagandes efter sig.
Man ska glömma,
men inte glömma.
Ska komma ihåg,
men inte minnas.
Man ska välja ut minnen,
och framtid.
Veta vad man vill,
med livet.
Göra felsteg,
men alltid gå rätt.
Göra saker för andra,
men tänka på sig själv.




Fri vers av Alvöga
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alvöga
Alvöga