Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt pris

 

en råsop i magen
kostar det
att stå upp för sin åsikt

sedan ligger jag hopkurad
biter ihop
omkring smärtan

men förblir ändå den jag är
 
det är skillnad på att fällas
och att krypa




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 578 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-06 18:06



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ja järnspikar så sant, SUPERBT!!!!!
2009-09-02

  Lia-Lej
Mycket bra!!
2009-03-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, att böja sig mjukt likt ett grästrå i vinden istället för att knäckas av den som eken, kan även det vara ett sätt
2009-02-08

  Fredric
Helt klart en sanning!!! Stå upp för vad du tycker... Denna bokmärkes..
2009-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!!
Ja!!!
2009-02-07

  kia k-n
Du vännen! Det är verkligen mod att ta smärtan och inte börja krypa trots råsopen! Beundrar dej.
2009-02-07

  Eva Langrath VIP
Stark text om att våga stå upp för sin sak.
Eva
2009-02-06

    Madeleine Ågren (Maduska)
Bra! Rekommenderas: 50 sit-ups i sängen varje morgon. Hakan mot bröstet, liten höjning. Sen tål du, och kan råsopa tillbaka. På dem bara!
2009-02-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Stark och skarp bild den här texten ger.
Den här gillar jag.
2009-02-06

  Johan Bergstjärna VIP
BRA!! : )
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger