Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa

Ett hjärta utav sten
Är inget äkta hjärta
Ett hjärta som
Kan brista
Det är det finaste
Av hjärtan

Kärlek utan svartsjuka
Är ingen kärlek
Att ha
Min kärlek till
Dig
Är det bästa
Du kan ha.




Fri vers av E.Wernram
Läst 270 gånger
Publicerad 2009-02-06 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram