Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting alls.

Så mycket frågor
så lite svar


en sån stor ensamhet
väntas i världen

ser den stora rostiga kniven
du stack i min själ




Övriga genrer av anajsn
Läst 213 gånger
Publicerad 2009-02-06 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn