Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

they call it one night stand

ni använder samma meningar
vi vet
vad det är ni vill

vi försöker få fram
att ni är så speciell

även fast vi hört meningarna
flera gånger om
vill vi inte veta den verkliga sanningen

så vi blundar för verkligheten

när vi egenligen måste
öppna ögonen och se

att det enda ni vill
är att ha oss för en natt

för att vi era njutningar.




Fri vers av anajsn
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-21 22:44



Bookmark and Share


  Uppfångad
Behaglig struktur, fin röd tråd!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn